Sposób przygotowania:
Daktyle zalać ciepłą wodą i odstawić na około 15 minut. Wiórki wrzucić na rozgrzaną patelnię (część zostawić do obtoczenia trufli) i cały czas mieszając prażyć, aż się zrumienią (uwaga, łatwo je przypalić). Uprażone wiórki umieścić w malakserze, dodać daktyle i połowę wody, w której się namaczały oraz pozostałe składniki. Następnie miksować aż do otrzymania gładkiej masy. Z masy ulepić równe kulki, obtoczyć je w pozostałych wiórkach i wstawić do lodówki aż stwardnieją (około godziny).
Smacznego!
Kontakt:
- 733 773 067
Arkadiusz Kucharski
OPINIA PACJENTA: Polecam Pana Arkadiusza jako dietetyka za profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta. Ułożenie schematu diety w tym dobór produktów, które nie dość, ze sa ogólnie dostępne to jeszcze cenowo przystępne-sprawił, ze od ponad miesiąca jestem szczęśliwą osobą tracącą na wadze z tygodnia ...
03.04.2017
Twój komentarz