Sposób przygotowania:
Piekarnik rozgrzewamy do 220 stopni. Dynię dokładnie myjemy, przecinamy na pół i łyżką wyciągamy ze środka pestki. Następnie dynię kroimy w kostkę, nie musi być drobna, ani równa, ważne żeby wygodnie się jadło :) Dynię układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, skrapiamy oliwą z oliwek i posypujemy tymiankiem. Wkładamy do piekarnika na około 30-40 minut, miękkość możemy sprawdzać widelcem. Upieczoną dynię wyjmujemy z piekarnika i wkładamy do miski. Posypujemy całość orzechami włoskimi i pokruszonym serem. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Smacznego!
Kontakt:
- 733 773 067
Arkadiusz Kucharski
OPINIA PACJENTA: Od marca Pan Arkadiusz prowadził moją dietę. Jestem bardzo zadowolona z osiągnięcia mojej wagi. Warto przyjść porozmawiać o błędach żywieniowych jakie popełniamy. Polecam z całego serca gabinet Pana Arkadiusza . Pozdrawiam Was i Pana Arka.
22.08.2023
Twój komentarz