Sposób przygotowania:
Usunąć nasiona z dyni, pokroić w kostkę. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. W większym garnku na maśle zeszklić pokrojoną w kosteczkę cebulę oraz obrany i pokrojony na plasterki czosnek. Dodać dynię i ziemniaki, doprawić solą, wsypać kurkumę i dodać imbir. Smażyć co chwilę mieszając przez ok. 5 minut. Wlać gorący bulion, przykryć i zagotować. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez ok. 10 minut. Następnie dodać pomidory z puszki. Zmiksować w blenderze z dodatkiem mleka.
Można posypać uprażpnymi pestkami dyni i papryczką chili.
Smacznego!
Kontakt:
- 733 773 067
Arkadiusz Kucharski
OPINIA PACJENTA: Pan Arkadiusz Kucharski jest wybitnym specjalistą w swojej dziedzinie. Bardzo kompetentny i rzetelny. Zalecona dieta okazała się bardzo skuteczna i nieuciążliwa. Posiłki smaczne i łatwe do przygotowania. Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam.
28.06.2018
Twój komentarz