Sposób przygotowania:
Usunąć nasiona z dyni, pokroić w kostkę. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. W większym garnku na maśle zeszklić pokrojoną w kosteczkę cebulę oraz obrany i pokrojony na plasterki czosnek. Dodać dynię i ziemniaki, doprawić solą, wsypać kurkumę i dodać imbir. Smażyć co chwilę mieszając przez ok. 5 minut. Wlać gorący bulion, przykryć i zagotować. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez ok. 10 minut. Następnie dodać pomidory z puszki. Zmiksować w blenderze z dodatkiem mleka.
Można posypać uprażpnymi pestkami dyni i papryczką chili.
Smacznego!
Kontakt:
- 733 773 067
Arkadiusz Kucharski
OPINIA PACJENTA: Jestem kobietą w średnim wieku, przez całe życie walczyłam z wagą, do tego doszły problemy zdrowotne. Dostałam zalecenie od lekarza, że muszę schudnąć, jednocześnie polecił mi Poradnie Dobry Dietetyk i tak trafiłam do Pana Arkadiusza. Droga do osiągnięcia wymarzonej wagi oraz zdrowia ...
28.04.2017
Twój komentarz