Sposób przygotowania:
Jajka wbić do miseczki, dodać sól, pieprz i wymieszać. Na patelni rozgrzać masło klarowane. Następnie dodać szpinak i chwilę podsmażyć. Wlać jajka i smażyć na średnim ogniu, około 2-3 minut. Przełożyć omleta na drugą stronę, dodać przekrojone na pół pomidorki koktajlowe, kawałki mozzarelli i posypać parmezanem. Złożyć omleta na pół.
Smacznego !
Kontakt:
- 733 773 067
Arkadiusz Kucharski
OPINIA PACJENTA: Witam. Serdecznie polecam konsultację u pana Arkadiusza.Jest On człowiekiem pełnym profesjonalizmu a przy tym bardzo sympatycznym i miłym ( bardzo przystojnym też:) Jestem bardzo zadowolona z zaproponowanej diety. Posiłki naprawdę smaczne i nieskomplikowane, nawet dla tych "zabieganych". Bardzo dużo skorzystałam z konsultacji ...
09.01.2020
Twój komentarz