Sposób przygotowania:
Mąkę wraz z poszkiem i ksylitolem przesiewamy do miski. Jabłko trzemy na tarce. Wlewamy kefir wraz z żółtkiem, dodajemy starte jabłko i mieszamy. Bialko ubijamy na sztywną pianę a następnie łączymy z ciastem. Smażymy na rozgrzanym oleju roślinnym na złoty kolor, odsączamy po upieczeniu papierowym ręcznikiem. Można podać z kropką z dżemu.
Smacznego!
Kontakt:
- 733 773 067
Arkadiusz Kucharski
OPINIA PACJENTA: Przed decyzją o spotkaniu z Panem Arkadiuszem pewnie jak każdy przeglądałam internet w poszukiwaniu najlepszej oferty, w końcu zadecydowałam i nie żałuję, waga schodzi w dół, po 3 miesiącach współpracy schudłam prawie 10kg, samopoczucie na plus, energia na plus, ogólnie zmiana, której ...
01.06.2017
Twój komentarz