Sposób przygotowania:
Jajka ugotować, ostudzić i pokroić na ósemki, liście sałaty porwać na kawałki. Rzodkiewki pokroić w cienkie plasterki, marchew obrać i pokroić w słupki. Jogurt wymieszać z przyprawami, szczypiorkiem i sokiem z cytryny. Rzodkiewkę wymieszać z marchewką i groszkiem, wyłożyć na liście sałaty, położyć jajka i polać sosem. Gotową sałatkę posypać uprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi.
Kontakt:
- 733 773 067
Arkadiusz Kucharski
OPINIA PACJENTA: Witam jestem pod opieką u dietetyka od sierpnia ubiegłego roku.w październiku podałam się operacji bariatrycznej.i jestem bardzo zadowolona z Pana.ARKADIUSZA.gdyz pomógł mi zrzucić troszkę kg.przed operacją I nadal jako mój dietetyk prowadzi mnie po operacji.bardzo miła ...
17.06.2020
Twój komentarz