Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki oprócz czekolady i mleka łączymy, tak, aby stanowiły jednolitą masę. Można wyrobić ręką lub w malakserze na najmniejszych obrotach. Jeżeli masa będzie bardzo sypka można dodać 2-3 łyżki wody. Na podłużną foremkę (keksówkę) wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy masę i dokładnie ugniatamy. Pieczemy 15 min w 170 stopniach. Po przestygnięciu kroimy na porcje- mi wyszło 8 szt i dekorujemy czekoladą roztopioną w łaźni wodnej z odrobiną mleka. Smacznego!
Kontakt:
- 733 773 067
Arkadiusz Kucharski
OPINIA PACJENTA: Polecam Pana Arkadiusza jako dietetyka za profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta. Ułożenie schematu diety w tym dobór produktów, które nie dość, ze sa ogólnie dostępne to jeszcze cenowo przystępne-sprawił, ze od ponad miesiąca jestem szczęśliwą osobą tracącą na wadze z tygodnia ...
03.04.2017
Twój komentarz