Sposób przygotowania spodu:
Wszystkie składniki na spód przełożyć do miski i wymieszać łyżką. Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia i równomiernie
wyłożyć powstałą masę. Piec w nagrzanym piekarniku do 170 stopni minut przez 10 minut.
Sposób przygotowania masy:
Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Pod koniec ubijania dodać stopniowo stewię, aromat i budynie. Wszystko razem
zmiksować, do połączenia składników. Następnie wlać jogurty i miksować przez moment na najniższych obrotach. Masę jogurtową
przelać na podpieczone ciasto. Piec w nagrzanym piekarniku do 170 stopni przez 40 minut. Po upieczeniu sernika, zostawić go do
ostygnięcia w piekarniku. Następnie sernik włożyć do lodówki do stężenia na kilka godzin.
Kontakt:
- 733 773 067
Arkadiusz Kucharski
OPINIA PACJENTA: Świetny doradca żywieniowy. Pan Arkadiusz bardzo pomógł mi i mojej żonie rozpisać dietę dopasowaną, o różnym bilansie kalorycznym. Jesteśmy zadowoleni. Polecamy wszystkim
Twój komentarz