Sposób przygotowania:
Daktyle zalać ciepłą wodą i odstawić na około 15 minut. Wiórki wrzucić na rozgrzaną patelnię (część zostawić do obtoczenia trufli) i cały czas mieszając prażyć, aż się zrumienią (uwaga, łatwo je przypalić). Uprażone wiórki umieścić w malakserze, dodać daktyle i połowę wody, w której się namaczały oraz pozostałe składniki. Następnie miksować aż do otrzymania gładkiej masy. Z masy ulepić równe kulki, obtoczyć je w pozostałych wiórkach i wstawić do lodówki aż stwardnieją (około godziny).
Smacznego!
Kontakt:
- 733 773 067
Arkadiusz Kucharski
OPINIA PACJENTA: Serdecznie polecam wizyty u p. Arka w Poradni DOBRY DIETETYK. Systematyczność i wytrwałość w dążeniu do osiągnięcia zamierzonego celu jest niezwykle ważna, ale kluczem do sukcesu jest przygotowana przez p. Arka dieta, która jest smaczna, zdrowa, urozmaicona, niezwykle oryginalna i dobrana indywidualnie ...
02.06.2020
Twój komentarz