Sposób przygotowania:
Jabłko umyć, następnie odciąć górną cześć w taki sposób by mogła spełnić rolę daszka. Środek jabłka wydrążyć pozostawiając ścianki grubości około 2 cm. W naczyniu połączyć przyprawy, miód i orzechy. Składniki wymieszać, nadziać jabłko. Wierzch przykryć daszkiem nakłutym goździkami. Piec w temperaturze 180 stopni około 30 minut. Udekorować jabłko jogurtem.
Smacznego!
Poznajcie historię pani Agaty! O fantastycznej przemianie poczytacie >>TUTAJ<<
Kontakt:
- 733 773 067
Arkadiusz Kucharski
OPINIA PACJENTA: Pan Arek to wyjątkowy specjalista w dziedzinie dietetyki. Jego wiedza, umiejętność tworzenia smacznych diet i przyjazna atmosfera w gabinecie sprawiły, że osiągnęłam swoje cele zdrowotne. Gorąco polecam jego usługi każdemu, kto poszukuje skutecznej pomocy dietetycznej.
Twój komentarz