Arkadiusz Kucharski
Gabinet Premium
13 Gru

Jabłka pod owsianą kruszonką

Składniki:
- Cynamon 3 g (1 łyżeczka)
- Jabłko 300 g (1 duża sztuka)
- Masło 20 g (4 łyżeczki)
- Miód 25 g (1 łyżka)
- Płatki owsiane 50 g (5 łyżek)
 

Sposób przygotowania:
Owoce umyć, usunąć niejadalne części i pokroić na kawałki, przełożyć do żaroodpornego naczynka. Płatki rozdrobnić w malakserze, wymieszać z miodem i masłem, posypać gotową kruszonką owoce. Zapiekać około 20-25 minut w piekarniku nagrzanym do 180-200 stopni.

Smacznego!


Przy okazji zobacz jak zmienł się mój pacjent! :) Jego historię przeczytasz >>TUTAJ<<

Twój komentarz




POKAŻ