Sposób przygotowania:
Udko włożyć do miski, wlać sok z połówki pomarańczy i wymieszać. Odstawić do zamarynowania (min. 1 godzina, max. 1 dzień). W międzyczasie przemieszać 1-2 razy w razie potrzeby. Kiszoną kapustę opłukać, odcisnąć (według uznania), wymieszać z liśćmi laurowymi, zielem angielskim oraz miodem. Włożyć do większego naczynia żaroodpornego. Dodać cząstki z drugiej połówki pomarańczy. Piekarnik nagrzać do 180 stopni C. Udko wyjąć z soku pomarańczowego, doprawić solą, pieprzem, a następnie mieszanką przypraw i dodać do naczynia z kapustą. Całość polać łyżką oleju. Wstawić do piekarnika i piec bez przykrycia przez ok. 60 minut.
Ziemniaki ugotować w lekko osolonym wrzątku.
Smacznego!
Kontakt:
- 733 773 067
Arkadiusz Kucharski
OPINIA PACJENTA: Polecam serdecznie Pana Arkadiusza. Dieta błyskawicznie przyniosła zamierzony efekt redukcji masy ciała (-13kg ) oraz znacznej poprawy samopoczucia i pewności siebie. Wiedza i indywidualne podejście do pacjenta Pana Arkadiusza zawsze stoi na najwyższym poziomie. Umówione wizyty przebiegają w przemiłej atmosferze i bez stresu ...
13.07.2023
Twój komentarz